Sajtómegjelenések

MiNők.hu
Női-élmény-csoportra várják a bátor és nyitott nőket, lányokat és asszonyokat, akik valóban éreznek bátorságot magukban egy belső utazásra, és akik nyitottak arra, hogy csoport kísérje őket, és életútjuk egy szakaszát más nőkkel osszák meg. A négy egymásra épülő alkalomra, júniusi szombatokra még várnak jelentkezőket a csoportvezetők.
life-style.hu
„Férfi és nő ... hogyan is érthetné meg egymást. Hiszen mindkettő mást akar. A férfi: a nőt. A nő: a férfit.” Karinthy Frigyes híres mondatai ugyanarra a kérdésre adnak választ, ami filozófusokat, pszichológusokat és kit-kit a mindennapi élete során azóta foglalkoztat, ami óta ember él a földön: miben különböznek a nők és férfiak, tényleg annyira más világ-e a kettő, ahogy néha látszik
Egyetlen jó mondatra van szükség" - beszélgetés a nőkről - Interjú - Cikkek - STOP
www.stop.hu
Októbertől indítja női önismereti csoportját Bujdosó Karolina pszichológus munkatársával, Paulon Viktóriával. Állításuk szerint sokszor csak egyetlen jó mondatra van szükség, hogy megváltozzon egy ember élete. A nők segítőjével a testi és lelki érettség párhuzamáról, az általános problémákról és az új csoportról beszélgettünk, valamint arról, hogy miért tartják magukat csúnyának a nők.


Mit kínálunk? >>>
<< vissza a főoldalra